Καθηγητές

POLE DANCE ATTITUDE

META-MORPHOSIS DANCE COMPANY

Βρείτε μας στο Facebook:

Καθηγητές

Anne-Marie - δασκάλα και χορεύτρια

Modern , Modern' jazz , Jazz , Lyrical' jazz , Cabaret , Barre a Τerre , Pole Dance , Pole Fitness και Pilates  .

staff annemarie rΗ ανάγκη για τον χορό που πηγάζει από μέσα της και οι χορευτικές της απαιτήσεις την κάνουν να συνεχίζει την πορεία της ως καθηγήτρια, χορογράφος και χορέυτρια με σταθερά βήματα που στηρίζονται στην ανταλλαγή πολιτιστικής κουλτούρας και τέχνης μεταξύ του Γαλλικού και Ελληνικού πολιτισμού. Τα μαθήματα της εμπνέουν τους μαθητές της.

Σπούδασε χορό στις ανώτερες επαγγελματικές σχολές χορού KIM KAN & CHOREIA - ADAC στη Γαλλία όπου εκπαιδεύτηκε για επαγγελματίας χορεύτρια και καθηγήτρια Σύγχρονου και Jazz για το κρατικό δίπλωμα.

ΠαρακολουθοΗσε μαθήματα Σύγχρονου , Jazz και Pole Dance με γνωστούς χορογράφους και καθηγητές, όπως οι Bruce Taylor, Serge Ricci, Geraldine Armstrong, Rheda, Patrice Valero, Pascal Couillaud, Gigi Caciulianu, Sylviane Catherin και Yvonne Staedler………

Χόρεψε ,δίδαξε χορό και χορογράφησε στη Γαλλία. το 1995 γίνεται βοηθός χορογράφου της Francoise Reynier, Martine Rouverollis και Danielle Datiche όπου και η ίδια χορογραφεί Συνεργάζεται με την ομάδα χορού Trois Deux Un της χορογράφου Catherine Violet .  

Το 2002 ενώ συνεργάζεται στην Ελλάδα με σχολές χορού , όπου διδάσκει Σύγχρονο, Jazz, Hip Hop αποφασίζει να εγκατασταθεί μόνιμα και το 2006 να ιδρύσει την ΟΜΑΔΑ ΧΟΡΟΥ META-MORPHOSIS και το δικό της ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΧΟΡΟΥ ATTITUDE DANCE STUDIO / POLE DANCE ATTITUDE βάσει του ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 

Βίντεο  

 

    

Χρυσα - δασκαλα Modern , Jazz , Pole Dance , Aerial Silk and Hoop , Παιδικων Τμηματων και Χορευτρια

staff xrysa.jpg                        
Αθλήτρια αγωνιστικής ρυθμικής γυμναστικής στον αθλητικό σύλλογο γαλατσίου, επίπεδο  πρωταθλητισμού με πανελλήνιες διακρίσεις.
Διδάχτηκε τις τεχνικές του κλασικού μπαλέτου με αγγλικό σύστημα χορού και αργότερα, την τεχνική του μοντέρνου χορού και της ακροβατικής γυμναστικής.
Διδάχηκε τις τεχνικές του κλασικού μπαλέτου βασισμένες στο ρωσικό σύστημα χορού, σε αναγνωρισμένες από το κράτος σχολές.
Προπονήτρια ρυθμικής γυμναστικής και δασκάλα κλασικού και μοντέρνου χορού σε τμήματα παιδιών ηλικίας 3 έως 14.
Καθόλη την διάρκεια των σπουδών της , διδάχτηκε και εκπαιδεύτηκε στην ομαλή επικοινωνία με τα παιδιά, καθώς και στην παιδαγωγική και μουσικοκινητική δρασητριότητα τους

 


Βανέσσα - δασκαλα Latin, Ευρωπαϊκών και Ελληνικών χορών και χορεύτριαvanessa       
 Στα 5 της χρόνια ξεκινάει για μικρό χρονικό διάστημα μαθήματα κλασσικού μπαλέτου.
 Στα 21 της χρόνια , έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με τους Latin χορούς , από τους οποίους μαγεύεται και αποφασίζει να ασχοληθεί επαγγελματικά.
Διδάχτηκε και εκπαιδεύτηκε σε Latin και Ευρωπαϊκούς χορούς , Ελληνικούς χορούς , Oriental (belly dance) και Hip-Hop , δίπλα σε καταξιωμένους              καλλιτέχνες , σε μία από τις μεγαλύτερες σχολές χορού στο είδος στην Αθήνα.
    

        Ελισαβετ -δασκαλα Modern ISTD , Jazz , Χορευτρια και Ηθοποιος 

elisabeth  
  Παράλληλα με το πτυχίο της ανώτερης δραματικής σχολής το οποίο και ολοκλήρωσε το 2013, αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά και με τον χορό.
 Απο μικρή ηλικία ασχολήθηκε με διαφορά είδη χορού, απο κλασικό μπαλέτο, σύγχρονο και latin, μέχρι hip-hop, tap dance και jazz στο οποίο και κατέχει διπλώματα χορεύτριας.
 Εκτός απο τα πτυχία χορεύτριας κατέχει και διπλώματα διδασκαλιας DDI,DDE - ISTD Modern Theatre καθώς είναι και Pilates instructor(mat, props & reformer).
  Δε σταματάει όμως να εμπλουτίζει τις γνώσεις της γύρω απο το χορό και το θέατρο.
  Με συμμετοχές σε σεμινάρια και workshops στο εξωτερικο, αναπτύσσει τις γνώσεις της για την διδασκαλία σε όλες τις ηλικίες, και είναι σε συνεχή αποστολή να μεταδίδει την αγάπη της για το χορό αλλα και το θέατρο.