POLE DANCE

POLE DANCE ATTITUDE

META-MORPHOSIS DANCE COMPANY

Βρείτε μας στο Facebook:

POLE DANCE ATTITUDE


Δύναμη,
 ευελιξία και αισθησιασμός POLE DANCE ATTITUDE
Banner Mousamas2-01

Η τέχνη του χορού με στύλο , ένα μείγμα
 χορού
και
γυμναστικής.

 
Η πολιτικώς λανθασμένη εικόνα του pole dance καθιστά δύσκολα την αποδοχή του αρχικά από ένα ευρύ κοινό. Ωστόσο, και παρά τις προκαταλήψεις, εκείνες  που τολμούν  να ξεκινήσουν με ένα πρώτο μάθημα ενθουσιάζονται από την αισθητική  , τη διασκέδαση και την καλλιτεχνική μορφή του, αλλά και από την πειθαρχία του αθλήματος  αυτού ,  που τόσο δυσφημισμένο είναι ακόμα και  σήμερα. Ακόμη κι αν οι ρίζες του προέρχονται από τα Club, τα φαινόμενα απατούν !!!, είναι ένα άθλημα με παγκόσμιους διαγωνισμούς.

Σε αντίθεση με αυτό που μας θυμίζει , το pole dance είναι ένας πολύ καλός τρόπος  να ξαναβρείτε αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση χορεύοντας, κάνοντας κάποιο άθλημα. Τα μαθήματα είναι για όλες τις ηλικίες ,για όλες τις γυναίκες ακόμα και τις ντροπαλές

Είναι ένα μίγμα χορού και γυμναστικής. Πρόκειται για έναν αισθησιακό χορό που αναδεικνύει το σώμα της γυναίκας .. δεν είναι όμως αναγκαστικά ο στόχος . Είναι πραγματικά δυναμικός , ολόκληρο το σώμα συμμετέχει , δουλεύει  την ευελιξία και τονώνει το μυϊκό σύστημα, ενισχύει το πάνω μέρος του σώματος, τους κοιλιακούς και όλη τη  λεκάνη. Πράγματι, ώμοι , πλάτη, κοιλιακοί αλλά  και γλουτιαίοι δουλεύουν συνεχώς, ακόμα και στην εκτέλεση  των πιο βασικών βημάτων του αρχάριου επιπέδου. Αλλά το καλύτερο είναι ότι, στα μαθήματα , αυτός ο αέρινος χορός είναι εξαιρετικά ατμοσφαιρικός και πραγματικά διασκεδαστικός.

Η πρόοδος είναι σχετικά γρήγορη 
και οι  δυσκολίες διδάσκονται σταδιακά, οι  πρώτες φιγούρες δίνονται στο πρώτο μάθημα και θα αρχίσετε να νιώθετε τα αποτελέσματα μετά από μόνο 2 ώρες!Η ενδυνάμωση προκύπτει χωρίς να το συνειδητοποιήσουμε, διασκεδάζοντας και δημιουργώντας όμορφες χορογραφίες .


Ο  εθισμός έρχεται πολύ γρήγορα. Στην αρχή τα κορίτσια έρχονται για να νιώσουν σέξι και μετά για την επίδοση .Η αίσθηση της βαρύτητας είναι συναρπαστική.

Έλατε να ζήσουμε την περιπέτεια μαζί !!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
Ρούχα στο μάθημα 
παπούτσια
 για χορό (αποφύγετε σπορτέξ)
Σορτσάκι ή κοντή φούστα

Ζεστά ρούχα για την προθέρμανσηκαι το stretching
  !!!!! Μη βάζετε κρέμες η λοσιόν πριν το μάθημα .

διεξαγωγή μαθημάτων
Ζέσταμα για να προετοιμάσουμε το σώμα μας ώστε να μηντραυματιστούμε
 τεχνική των διαφόρων φιγούρων .
 Μικρές χορογραφίες που αναδεικνύουν της φιγούρες  που διδαχτήκαμε
 τεντώματα για να χαλαρώσουμε τους μυς και να αποτρέψουμε τους πόνους

 

επικοινωνήστε με την διεύθυνση. ΤΗΛ: 69 43 44 39 37 / 21 10 10 37 35
POLE (A) ΑΡΧΑΡΙΟ ΤΜΗΜΑ (BEGINNERS)
POLE (B) ΜΕΣΑΙΟ ΤΜΗΜΑ 1 INTERMEDIATE 1
POLE (C) ΜΕΣΑΙΟ ΤΜΗΜΑ 2 INTERMEDIATE 2
POLE  (D)  ΠΡΟΧΩΡΙΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ   ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

https://www.youtube.com/watch?v=uQTRUHPTKXI

https://www.youtube.com/watch?v=2z-lfTdBIOA

https://www.youtube.com/watch?v=abtfhrWLVkY 
https://www.youtube.com/watch?v=lUoJw0sly20

     POLE DANCE ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣLogo

• Η συνδρομή καταβάλλεται κατά την εγγραφή και πριν το πρώτο μάθημα.
• H ανανέωση πακέτων μαθημάτων θεωρείτε δεδομένη οπότε αν δεν ενημερώσετε εγκαίρως(2 μέρες πριν την έναρξη του νέου πακέτου ) ανανεώνεται αυτόματα και η εξόφληση γίνεται κανονικά
• η πληρωμή του νέου πακέτου πρέπει να εξοφλείται πάντα στο πρώτο μάθημα
• 4 μαθήματα/μήνα 50 ευρώ
• 8 μαθήματα/μήνα 80 ευρώ
• 12 μαθήματα/μήνα 120 ευρώ
• Οι τιμές αφορούν 1 / 2 / 3 μάθημα την εβδομάδα
• Τα μαθήματα πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί μέσα σε ένα μήνα(30 μέρες και καμία εξαίρεση) από το πρώτο μάθημα(αν αρχίσετε πχ 8 του μήνα στης 8 του επόμενου αρχίζετε νέο πακέτο).
• Η αναπλήρωση μπορεί να γίνει μόνο μέσα στην ίδια περίοδο μαθημάτων και όχι στις επόμενες και μόνο αν υπάρχουν ελεύθερες θέσεις.
• Για να πραγματοποιηθεί η αναπλήρωση και να ακυρωθεί το μάθημα πρέπει να έχετε προειδοποίηση μια μέρα πριν αλλιώς χάνετε το μάθημα και το δικαίωμα αναπλήρωσης (δεν θα κάνουμε καμία εξαίρεση)
• Για κάθε 4 μαθήματα έχετε δικαίωμα 1 αναπλήρωση , στα 8 μαθήματα 2 αναπληρώσεις , στα 12 μαθήματα 3 αναπληρώσεις μέσα στην ιδία περίοδο μαθημάτων πάντα .
• Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.
• Το πρόγραμμα μπορεί να αλλάξει έπειτα από ειδοποίηση.
• Για ιδιαίτερα μαθήματα και εκπαίδευση δασκάλων επικοινωνήστε μαζί μας.
• Ευχαριστούμε για την κατανόηση
Η διεύθυνση
ANNE-MARIE